nattens #MLB 19/04

WASHINGTON

WASHINGTON @ NY METS | 4/19 | 01:10 CEST

Washington lyckades med Runs på 10 hits i tisdagens seger över Mets. Och jag gillar Washingtons bats att stanna hot inatt mot en kämpande Steven Matz (3,77 ERA). Plus, Nationals är 10-2 i sina senaste 12 matcher när man spelar Mets borta, trenden fortsätter.

Över 8

WASHINGTON @ NY METS | 4/19 | 01:10 CEST

Under de senaste fem matchup har dessa lag slagit i genomsnitt mer en 10 Runs per spel, och utan någon skicka ett ace till kullen förväntar jag mig att det förbli så. Till hjälp kommer också home-plate umpire Tom Wood, som har en karriär Over med 63 procent.

Cleveland

VS MINNESOTA | 4/19 | 01:10 CEST

Carlos Carrasco hade en 0,92 ERA och 30/5 K/BB i tre starter mot Minnesota förra säsongen. Och Indians ha vunnit fem av sina sju senaste mötena mot Twins. Detta är ett rimligt pris att lägga bakom Carrasco, som har tillåtet bara 3 ER i 15 innings arbete i april.

ÖVER 7,5

CLEVELAND VS MINNESOTA | 4/19 | 01:10 CEST

Mina simuleringar ger 9 plus Runs som görs.  Over gå im i nästan två tredjedelar av simuleringar, jag tar den sidan.

Boston

BOSTON @ LA ANGELS | 4/19 | 04:07 CEST

Bostons bats är hett just nu, producerar 10 Runs i två av sina tre senaste matcher. Los Angeles starter Tyler Skaggs (2-0, 1,69 ERA) ser stark ut på papperet, men han har spelat lite svajigt, han tillåta fler bas runners än hans ERA skulle tyda på. Tror Boston producera tillräckligt med offensiv kraft för att hålla startande Rick Porcello (3-0, 1,83 ERA) obesegrad.

SEATTLE +1,5

HOUSTON @ SEATTLE | 4/19 | 04:10 CEST

Seattle är iväg med en 9-6 start och har vunnit alla tre matcher med Mike Leake. Leake är en stadig veteran som inte överdriver saker. Cole hade ett par fina år i Pittsburgh men var bara i princip över genomsnittet i hans sista två. Traden till Houston gav honom ny energi, men trots det är dagens pris mot ett bra team och bra pitcher alldeles för högt.

kvällens överspel gick åt pipsvängen, så det ligger hoppet i dom 6 matcher #MLB inatt

Skärmklippdeup0fkwsaal7vu

giphy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s