nattens #MLB 20/04 ⚾

TORONTO +1

TORONTO @ NY Yankees | 4/20 | 00:35 CEST

CC Sabathia, tillåt 3 homeruns i nio innings denna säsongen, det blir en tuff välkommen tillbaka från disabled list i denna matchup. Blue Jays har en av sina bästa starter i franchise history och är 5-2 borta. Man gjorde 31 Runs i en serie mot Kansas City, nu bli konkurrensen hårdare i Bronx, men jag backa Toronto för att få sin åttonde seger i dom sista nio totalt.

PITTSBURGH 

PITTSBURGH @ PHILADELPHIA | 4/20 | 01:05 CEST

Jameson Taillon har varit uppseendeväckande i sina två senaste starter, inte tillåtit en Run över 15 innings av arbete. Pirates har vunnit alla tre av hans starter. Phillies hade vunnit sex raka innan man släppa två av tre mot Atlanta. Jake Arrieta har endast tillåtit 5 ER mellan sina tre starter, men jag gillar Pirates att jaga honom i kanske 5 innings och sedan ta sig an jobbet mot bullpen. Pirates har gått 7-2 borta,,,,,,,,,,,,,,,,,

ATLANTA 

NY METS @ ATLANTA | 4/20 | 01:35 CEST

Matt Harvey har tillåtit 17 hits och 8 ER över hans sista två starter som täcker 10 innings.  Mets får det tufft man har 1-5 i sina senaste sju bortamatcher där Harvey starta.

BOSTON 

BOSTON @ LA ANGELS | 4/20 | 04:07 CEST

Boston har vunnit sex raka matcher och outscored Angels med 19-1 genom två matcher i den här serien. Femte starter Nick Tropeano, som har kastat 6,2 innings hela säsongen, är inte en trolig kandidat för att bromsa Boston´s bats. Red Sox flyttar till 8-1 borta med denna seger.

efter 3 kvälls matcher, som fortfarande spelas så bli det 4 stycken #MLB spel inatt

Skärmklippdeup0fkwsaal7vu

giphy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s