nattens #MLB 24/04 samt #NBA playoffs

 

ATLANTA 

ATLANTA @ CINCINNATI | 4/24 | 00:40

Reds gjorde totalt 7 Runs under sina sista fem matcher – sant – och de är 3-18. Saker kommer inte att bli lättare mot Braves starter Mike Foltynewicz (1-1, 2,53 ERA). Reds har vunnit exakt en av sina senaste 12 hemmamatcher mot RHP. 

MINNESOTA +1,5

MINNESOTA @ NY Yankees | 4/24 | 01:05

Yankees ånga på efter en serie seger över Blue Jays, medan Minnesota blev swept av Rays under helgen. Men dörren är öppen för en överraskning mot en inkonsekvent Masahiro Tanaka på kullen för New York. Han tillåt 12 ER i hans sista 10 innings.

ÖVER 8,5

MINNESOTA @ NY Yankees | 4/24 | 1:05

Yankees har got över i mer än två tredjedelar av deras spel, och detta pitching matchup gynnar Runs. Mina simuleringar ge i genomsnitt 10,5 Runs, vilket ge över en stabilt spel igen här.

OAKLAND 

OAKLAND @ TEXAS | 4/24 | 02:05 

Trevor Cahill kastade sju poänglösa innings i sin säsong debut, nu  står han inför ett offensiv som slå bara 0,230 mot righties och rankas i botten totalt i de flesta offensiva kategorier. På andra änden Rangers Matt Moore har en ERA av 5,59 denna säsong, och en karriär ERA av 7,07 på fem starter mot Oakland. Den lefty står inför en A´s lineup som slår 0,275 mot LHPs, tredje bäst i MLB, och en A´s lag som har vunnit sex av sju.

HOUSTON -1,5

LA ANGELS @ HOUSTON | 4/24 | 02:10 CEST

Gerrit Cole har varit glödhet den här säsongen, vilket gör att han bara tillåtit 3 ER i 28 kastade innings. Cole har en anmärkningsvärd 0,96 ERA och har spelat in tvåsiffriga strikeouts i tre av sina fyra starter denna säsong. Jag leta efter Astros att vinna sin sjunde raka spel bakom en dominerande pitching prestanda.

COLORADO -1,5

SAN DIEGO @ COLORADO | 4/24 | 02:40 CEST

Chad Bettis har tillåtit bara en Run över hans sista 14,1 innings, lite överskattat kanske, men han har fortfarande fördel mot Padres offensiv som rankas sist i NL i homeruns – inte en bra egenskap när man spela Coors Field. Padres starter Bryan Mitchell har tillåtit 17 walked genom 19,2 innings, och nästan hälften av outs han får ha varit på fly balls

ÖVER 11

SAN DIEGO @ COLORADO | 4/24 | 02:40 CEST

Chad Bettis är 3-0 med en ERA av 1,44 och ändå gillar jag överspelet. Bettis har förmodligen varit den lyckligaste pitcher i baseball med 95% left on bases rate medan slaggenomsnittet på bollar i spel är bara 0,217. Båda dessa är stora indikatorer som Bettis är på väg att får lite otur. Bettis walking 3,6 runners per nio innings och bara har 5,4 strikeout, båda fruktansvärda siffror. Padres’ Bryan Mitchell har varit ännu värre med 7,8 walked per nio och bara 3,2 utslagningar. Mitchells ERA är 5,03 och han har haft tur, är hans xFIP ERA 6.27. Padres’ offensiv siffror är alltid låg på grund av Petco, plus att spela spel i Dodger Stadium och Giants AT & T Park hjälper inte. De kommer att vara glada över att vara i hitter vänliga Coors Field.

SAN FRANCISCO 

WASHINGTON @ SAN FRANCISCO | 4/24 | 04:15 CEST

I sin sista start, Nationals pitcher Gio Gonzalez kom tillbaka för att får en seger över New York Mets. Ändå kämpade han en smula, tillåt åtta hits för att pusha sin WHIP till 1,52. Dessutom Nationals bullpen hade sina problem söndag kväll mot Dodgers. Det är Nationals’ sjunde raka borta spel, och de är 3-3 hittills på resan.


8 spel i #MLB samt 3 spel i #NBA playoffs, lycka till

Skärmklipp

77e8bc3f-3a3c-40bc-95cd-bd565bdcffcc.gif

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s