nattens #MLB & #NBAPicks

CLEVELAND 

SEATTLE @ CLEVELAND | 4/27 | 00:10 CEST

Jag gillar Mike Clevinger att kasta bra igen efter hans första karriär shutout sista gången ut. James Paxton, å andra sidan, han kommer kämpar.

UNDER 7,5

SEATTLE @ CLEVELAND | 4/27 | 00:10 CEST

Vi har en solid pitching matchup i Cleveland. Indians starter Mike Clevinger fick till en komplett game shutout mot Baltimore, medan Seattle har vunnit tre bakom James Paxton. Indians vann mot Seattle på öppningsdagen, slog Paxton 6-5. Det var en av de få Overs Cleveland har haft den här säsongen. Indians är det bästa Under laget i MLB (15-7) och deras genomsnittliga poäng för dem den här säsongen är 3,5-3.

TAMPA BAY 

TAMPA BAY @ BALTIMORE | 4/27 | 01:05 CEST

Dylan Bundy ser ut som en Cy Young Award kandidat för Orioles, starta med en löjligt 1,42 ERA och 40/9 strikeout/walk ratio genom 31,2 innings. Men Baltimore befinner sig i en nedåtgående spiral, förlorade 10 av 11. Rays, å andra sidan, har vunnit sex av sju, man gör åtta plus Runs i alla utom en av detta segrar. Chris Archer hade äntligen fått en bra start sist ut – hans siffror är högt (6,59 ERA) – men han hittar kanske formen nu. Mot en Orioles lineup som rankas sist i MLB mot RHP med 0,204. 

BOSTON -1,5

BOSTON @ Toronto | 4/27 | 01:07 CEST

Detta har alla sorters matchup problem för Jays. För en, Marco Estrada, en hit-or-miss pitcher. Han tillåt sex homers genom fyra starter i år, efter att tillåta 31 Runs över 33 starter för ett år sedan. Han står inför en Red Sox lineup som slå ut en robust 0,290 mot RHP, topp i MLB. På den andra sidan har vi Chris Sale. Du kan antingen slå honom eller så kan du inte. Toronto kan inte – BlueJays lineup har en kombinerad 0,210 mot Sale, och den här säsongen slår man 0,228 mot alla LHP. Vid Rogers Centre, där Boston har vunnit nio av deras sista 11, Red Sox är en solid spel.

CHI. CUBS -1

MILWAUKEE @ CHI. CUBS | 4/27 | 02:05 CEST

Tillbaka till verkligheten för Brewers. Efter att ha vunnit sina senaste åtta matcher, så är detta är en perfekt plats att förlora i en lång borta resa. Wrigley Field är en av de mest krävande miljöer att spela tidigt i säsongen och dåligt väder prognos kan bara gynna hemmalaget i den här matchen. Jag leta efter Chase Anderson att plocka upp sin tredje raka förlust mot Cubs.

jag har 5 spel inatt #MLB efter kvällens matcher som slutade 1-2-0 samt två rek i det enda #NBA matchen inatt

Skärmklippdeup0fkwsaal7vugiphy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s