nattens #MLB & #NBAPicks 08/05

dags att skriva lite här med, inte bara twitter, ibland bli det lite glapp med skrivande beroende hur mycket tid eller ork man har kvar efter en hårt dag som far, man och jobbande knekt, allenfalls tur och vilja att släpper dagligen mina spel, bra jobbat ändå mrfett 😁🤘

SAN FRANCISCO 

SAN FRANCISCO @ PHILADELPHIA | 5/08 | 01:05 

Giants har vunnit sju av sina senaste åtta, inklusive ett sveep över Atlanta under helgen – alla som underdog. De möter en Phillies som har förlorat sex av sina senaste åtta och skickar Zach Eflin till högen för sin andra start för säsongen. Jeff Samardzija gör sin fjärde start och två av hans tidigare utflykter varit skarpt.

CINCINNATI 

NY METS @ CINCINNATI | 5/08 | 01:10 

Vi vet inte mycket om PJ Conlon, det bli hans första start för Mets. Vad vi vet är att han har en 6,75 ERA i AAA denna säsong och han är på väg tillbaka när spelet är över. Mets har förlorat sex raka, sveep hemma av Braves och Rockies. Reds starter Homer Bailey är 0-4 och Reds är 0-7 när han börjar. Men detta Mets lineup slår 0,222 mot honom, och medan Baileys problem är den långa bollen samtidigt Mets är 3e värst i NL i homers.

DETROIT 

DETROIT @ TEXAS | 5/08 | 02:05 

Michael Fulmer är på bra humör efter att ha skrivit en 1,89 ERA under sina sista tre starter och står inför en skakig Texas lineup. Rangers är 5-15 hemma den här säsongen.

ST. LOUIS 

MINNESOTA @ ST. LOUIS | 5/08 | 02:10 

John Gant får startar för Cardinals i natt. I sin sista och enda start för Cards den här säsongen, kastade han tre poänglös och hitless innings som relief och fick vinna matchen. I fem Trippel-A starts i Memphis,  hade han en respektabel 2,40 ERA. Oavsett hur han gör, kommer han troligen att skickas tillbaka ner efter matchen. Förhopningsvis visa han en bra prestanda och det finns värde i att backa St. Louis som har vunnit fem raka.

HOUSTON -1

HOUSTON @ OAKLAND | 5/08 | 04:05 

Houston har förlorat fem av sex och offensiven såg inte bra ut. Men Astros har 0,275 hemifrån (nr 3 i MLB) och 11-5 som en borta favorit. Dallas Keuchel har hållit A´s till 0,250 batting över sin karriär. Oakland har vunnit tre raka främst tack vare pitching och Brett Anderson var bra i hans enda start den här säsongen, men Astros lineup är för bra för att stanna där man är just nu.

WASHINGTON -1,5

WASHINGTON @ SAN DIEGO | 5/08 | 04:10 CEST

Den här handlar om enkla siffror. När det gäller pitching så kommer Stephen Strasburg från en solid utflykt och återvänder till sin hemstad för att möta Padres som har en karriär 0,189 mot honom. Omvänt är Nationals 0,375 mot San Diego och Tyson Ross. Även om pitching historia var tight så slå Washingtons offensiv 13 poäng bättre, man har gjort ytterligare 27 körningar och slog ytterligare 10 homers detta året.  Nats är också mycket bättre som en borta favorit (6-3) än Padres är som ett hemma underdog (4-13). 

där har vi det, 7 #MLB spel och 3 stycken #NBAPicks , lycka till

Skärmklippdeup0fkwsaal7vu

giphy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s