nattens #MLB samt #NBAPicks 22/05

dags att det bli lite nytta här på bloggen igen, varit nöjd med twitter och bara tramsade lite här, men icke inatt, återstå om det bli lika bra som det har varit hittills,  😄

ATLANTA 

ATLANTA @ PHILADELPHIA | 5/22 | 01:05 

Detta blir fjärde gången Braves lineup kommer att ställas inför Nick Pivetta den här säsongen – det slog 0,296 och gjorde åtta Runs över 14 innings. Mike Foltynewicz varit riktig bra sist ut, 10 Strikeouts mot Cubs. Han kastade mot Phils två gånger denna säsong med större framgång än Pivetta (11 innings, 3 Runs), och kommer att matcha upp mot en Philly offensiv som är i en svacka, batting 0,211 förra veckan. Atlanta har den bästa borta rekord i NL, och är mycket bättre mot RHP hela säsongen och har pitching fördel.

ARIZONA

ARIZONA @ MILWAUKEE | 5/22 | 01:40 

Diamondbacks har gjord exakt 1 Run i 5 av sina senaste 11 matcher. Man kommer från en borta sweep i New York, utsikterna ser dystra mot Brewers med en stigande form. Även Milwaukee starter Chase Anderson har varit så där mot hans tidigare lag, så det finns ett värde på Arizona bakom Zack Greinke att får revansch där man blev dominerat av Brewers förra veckan. .

UNDER 8

ARIZONA @ MILWAUKEE | 5/22 | 01:40 

Arizonas bats har misslyckats och sett dem förlora 10 av deras sista 11 och de har en half poäng försprång i NL West. Milwaukees Chase Anderson har kämpat i sina två senaste starter, men han hållit sex av sina åtta starter Under hela den här säsongen. Zack Greinke har kastat bra i sin senaste tre starter tillåter bara en Run varje match och alla tre stannade Under. 

NY Yankees -1,5

NY Yankees @ TEXAS | 5/22 | 02:05 

Detta är ett högt risk att stödja kämpande Masahiro Tanaka på kullen, men om han kan återfå sin form från ett par veckor sedan, så bli detta bra. Han kommer att möta en Rangers team som slå 0,226 denna säsong, dött sist i AL och har faktiskt blivit värre (0,202 de senaste sju dagarna). Bartolo Colon har varit en maskin sistone för Rangers, oj vad jag gilla denna mannen, Kung, men han har en 6.11 ERA i 20 karriär starter mot Yankees, och den nuvarande NYY lineup är 0,333 mot honom. New York är det bästa borta lag i MLB (18-7), medan Texas är bland de sämsta lagen hemma (7-16). Yankees kan bli dyr här men jag gå med mina siffror och låta mina känslor för Kung B utanför,,,,,,,

ÖVER 9,5

NY Yankees @ TEXAS | 5/22 | 02:05 

Masahiro Tanaka har varit i scoring charm för Yankees denna säsong. Det har varit i genomsnitt 11 Runs per match i sina starter. De har vunnit sex av dem, inklusive hans sista fyra. Hans sista sex starter har alla gått över. Rangers starter Bartolo Colon som har varit överraskande bra och vinden blåser in något vid 5 mph, men Yankees lineup kommer att få honom och tvingar detta till Over.

CHI. WHITE SOX 

BALTIMORE @ CHI. WHITE SOX | 5/22 | 02:10

Orioles får en chans inatt för att möta kämpande veteranen Hector Santiago, som har varit ineffektiva för White Sox. Ändå är det ofta ett misstag som leder till undergång av en dålig lag som är på en winning streak. Jag ta tag i White Sox jag hoppas får sin tredje raka seger.

ST. LOUIS -1,5

KANSAS CITY @ ST. LOUIS | 5/22 | 02:15 

Ian Kennedy har förlorad sina sista två utflykter, och i nio karriär starter mot St. Louis har han en 7,41 ERA med 11 homers tillåtna. När KC använder sig av sin bullpen, så har denna enhet en 5,47 ERA, 28 i MLB. St. Louis offensiv har varit bra och RHP Miles Mikolas är 5-0 med en 2,63 ERA – han kommer möta en Royals offensiv som rankas sist i homers och tredje sist i Runs i AL. 

COLORADO +1

COLORADO @ LA Dodgers | 5/22 | 04:10 

Walker Buehler och Dodgers är fortfarande en x-faktor, och mina prognoser ser detta som en nästan even matchup. Lockande med ML och underdogs Rockies men jag ta +1 – de vinner med bra marginal i två tredjedelar av mina simuleringar.

så där ja, 8 spel i #MLB och 2 #NBAPicks , lycka till

Skärmklippdeup0fkwsaal7vu

giphy

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s