nattens #MLB & #NBAPicks 25/05

då har vi natten klart, det pågår matchen i Oakland där vi sitta på Over, det blåsa bra i Colosseum idag, sen var det Seattle med, men Felix verkar vara helt slut, synt det, vi kör helt enkelt med 6 #MLB spel och 2 #NBAPicks inatt, lycka till

CLEVELAND 

HOUSTON @ CLEVELAND | 5/25 | 00:10

Indians slå Astros i nästan 60 procent av mina simuleringar som ge mig bra värde på  hemma underdog. Cleveland är 8-3 hemma när man börjar med Mike Clevinger och 5-1 när han kasta efter full vila. 

UNDER 8

HOUSTON @ CLEVELAND | 5/25 | 00:10 CEST

Indians har gått över i 14 av sina sista 16 hemmamatcher, men ingen när Charlie Morton börjar för Astros. Houston fortsätter att vara det bästa Under laget, vilket inkluderar en aktuell 17-4 run. Mike Clevinger och Morton träffades förra veckan och Astros vann 4-1. Det var Mortons fjärde raka Under. 

TAMPA BAY 

BOSTON @ Tampa Bay | 5/25 | 01:10 CEST

Detta blir fjärde gången Rays kommer att ställas inför RHP Rick Porcello. Han har varit solid, med en 2,95 ERA. Men Blake Snell har varit ännu bättre, med en 1,38 ERA i två matcher mot Sox. Boston har varit sådär när man möter LHP hela säsongen, slår 0,241 jämfört med 0,275 vs. RHP. Rays är också mycket bättre mot righties. 

TEXAS 

KANSAS CITY @ TEXAS | 5/25 | 2:05 pm CEST

Texas Rangers har kallad upp Austin Bibens-Dirx via minor league call-up. Och därmed bli det en automatisk hemma underdog roll för Rangers även mot kämpande Royals starter Danny Duffy (1-6). Förra säsongen, Dirx haft det jobbigt med kommandot och uthålligheten, vilket resulterade i strikt bullpen bruk i slutet av juli. Men han ska få stöd från bullpen och en förbättrad lineup i detta.

MILWAUKEE -1

NY METS @ MILWAUKEE | 5/25 | 02:10 

Steven Matz har bara lyckats kasta mer än fem innings i två av sina åtta starter. Detta kan bli en stor bullpen spel, och i det fallet har Brewers fördelen. De har ligans topp bullpen, med en 2,48 ERA, jämfört med 3,81 för Mets. Brewers är bäst med 24-9 på sina kvällsmatcher i MLB där laget slå .269 under strålkastarna, 35 poäng högre än Mets

UNDER 8,5

NY METS @ MILWAUKEE | 5/25 | 02:10 pm 

Mina simuleringar se sju eller färre Runs korsar plattan mellan Mets och Brewers.  Under slår in nästan 70 procent av simuleringar. Under är 7-1 hemma när man börjar med Zach Davies mot vinnande lag, samtidigt som det är också 4-1 när Steven Matz starta borta.

Skärmklippdeup0fkwsaal7vu

giphy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s