nattens #MLB 31/05

HOUSTON +1

HOUSTON @ NY Yankees | 5/31 | 00:35 

Dallas Keuchel har en förlorande rekord men han är 2-2 med en 2,73 ERA i hans senaste fem utflykter. Han har också en 4-2 rekord med 2,09 ERA i sex starter i New York. Luis Severino har gått åtta raka starter utan en förlust som innehåller en shutout mot Houston. Severino är 1-1 med en 4,34 ERA all-time mot Astros.

UNDER 8

HOUSTON @ NY Yankees | 5/31 | 00:35

Yankees har vunnit Luis Severino sista åtta starter och sex av hans sista sju har stannat Under totalt. Han startade mot Astros och Dallas Keuchel fyra veckor sedan och kom undan med en 4-0 komplett game shutout tillåta fem hits och hade 10 strikeouts. 

CHI. CUBS -1

CHI. CUBS @ PITTSBURGH | 5/31 | 01:05 

Cubs starter Kyle Hendricks har kämpat på bortaplan, men 2015-17 hade Hendricks en 3,49 road ERA.Pirates starter Joe Musgrove har varit sådär förra året i sina 15 starter för Astros. Pirates är 2-9 i sina senaste 11 matcher. 

Över 8

NY METS @ ATLANTA | 5/31 | 01:35 

Mets starterJason Vargas har en 10,62 ERA och Braves Julio Teheran har en ERA av 4,20. Braves är 10-6 Over kontra lefties och man gör i genomsnitt sex Runs per spel när man står inför en LHP. Sun Trust Park är en bra plats för Over. 

TAMPA BAY 

TAMPA BAY @ OAKLAND | 5/31 | 04:05 

Oakland Sean Manaea äger 7,18 ERA över hans sista fem starter och Athletics bör inte gynnas så här mycket. Bra värde med Rays och förhoppningsvis en solid utflykt från Nathan Eovaldi i sin efterlängtade comeback.

SAN DIEGO -1

MIAMI @ SAN DIEGO | 5/31 | 04:10 

Clayton Richard tillåt fyra Runs i sin sista start och tillåt fem Runs mot Miami i augusti förra gången han möter dem. Padres har vunnit endast fyra av hans 11 starter. Dock har Jose Urena det mycket värre. Miami har gått 0-11 bakom honom den här säsongen och han har tillåtit fyra Runs i var och en av sina två senaste starter. Padres är spelen.

det bli 6 spel inför nattern i #MLB och en match i #WNBA, lycka till

Skärmklippdeup0fkwsaal7vu

giphy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s