KANSAS CITY @ MINNESOTA | 7/11 | 7:10 PM

MINNESOTA -1,5

KANSAS CITY @ MINNESOTA | 7/11 | 7:10 PM

Lance Lynn har varit dålig borta, men han har varit bra hemma, med ett 2,53 ERA och .218 batting genomsnitt han tillåter. I fem raka hemma starter har han tillåtit en Run eller mindre, och har tillåtit bara två homerun hemma hela säsongen. Royals träffar .254 mot honom. Kansas City har förlorat 10 raka (innan man vann igår natt), i genomsnitt 2,8 Runs per spel i den sträckan. Twins har vunnit fem i rad, i genomsnitt 5,8 Runs, och kommer att möta en pitcher som gör sin första start efter att ha sammanställt en 5,40 ERA över 24 relief appearances. 

deup0fkwsaal7vu

giphy

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s