nattens #MLB ticket 21/8⚾

varit ett tag jag skrev när mina tankar om mina nattäventyr

ATLANTA

ATLANTA @ PITTSBURGH | 8/21 | 1:05 

Chris Archer har varit allt annat än imponerande i hans tre starter med Pittsburgh. Det finns värde på Atlanta, som kommer från ett otroligt sweep mot Colorado. 

 

NY METS

SAN FRANCISCO @ NY METS | 8/21 | 1:10 

Detta är en tuff situation för San Francisco, 3.000 miles hemifrån medan man spelar sitt sjunde raka road game. Giants ser trötta ut, förlorade fyra i rad och blir outscored med 24-9. San Francisco är #25 i Runs, #24 on-base percentage och #26 i slugging. Starter Derek Holland har en förlorande rekord på vägen där han har walked 34 i 73 innings, dåligt. Giants är 16-35 borta mot ett förlorande lag, Mets spelar bra just nu, man är på en 8-4 lopp. De kommer från en 8-2 seger i Philly. Mets starter Zack Wheeler har nu 9 vunna spel i rad och har vunnit vart och ett av sina sista sex starter, vilket gör det till en utmärkt spel på hemmalaget.

 

CLEVELAND

CLEVELAND @ BOSTON | 8/21 | 1:10

Det är en måste se matchup på Fenway när Indians Corey Kluber möter Bostons Rick Porcello. Kluber har 21 strikeout och 3 walks över sina sista tre startar och Cleveland har vunnit 22 av sina sista 30 startar. Porcello har varit mycket mer inkonsekvent denna säsong. 

 

CHI. WHITE SOX +1

CHI. WHITE SOX @ MINNESOTA | 8/21 | 1:10 

White Sox har vunnit fyra av sina sista fem, och min simulering visar att de kommer att fortsätta vinna i Minneapolis. Medan Chicagos Lucas Giolito har haft sina uppgångar och nedgångar den här säsongen så kommer han från en kanon insats sist mot Tigers. 

 

ST. LOUIS +1

LOUIS @ LA DODGERS | 8/21 | 4:10

Mina simuleringar visar att denna matchen är nästan en coin flip, Dodgers ‘Alex Wood mot Cardinals lefty Austin Gomber, som inte har tillåtit en Run över sina senaste 11 innings. Cardinals är på gång och har tagit 9 av sina sista 11 matcher. Det kommer inte bli lätt men jag förvänta mig att St. Louis klämmer ut en seger över LA.

giphydeup0fkwsaal7vu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s