#NCAAF säsongen 2018 startar

nu på lördag startar college säsongen i american football, som ni kommer ihåg så tippade jag på allvar säsongen 2017, jag kämpade mig genom en hel säsong med mindre berömd men man lär sig, så nu på lördag sätter jag igång igen full fart varje helg, spelen är also fredag till söndag varje vecka i 4 månader och i januari har vi Bowl matcherna, det kommer bli kul det här, om man vill ser dessa spel jag lägga, förhoppningsvis med lite motiveringar (kanske inte alltid)  så kostar det lite, ni som

kan det ni vet att man abonnera spelen hos bettin.gs och betala via paypal, 149:- kr i månaden, enkelt…

det blev 600 spel förra säsongen, tror inte det bli lika mycket 2018 men en del lär det bli, sugen? bara hänga på, och ni som kan det snart börjar collegebasket med (November) samt NBA, gälla samma sak, 149:- kr där med, men ni får 3 ligor för samma pris 😊

NFL som vi rekar hos swedpunters är som vanligt tillgängligt för alla https://bettin.gs/swedpunters

#NCAAF 2017

ncaaf2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s