nattens #MLB ticket 28/8 ⚾

WASHINGTON 

WASHINGTON @ PHILADELPHIA | 8/28 | 1:05 

Stephen Strasburg och Zach Elfin mötes förra lördagen i DC, och ingen kastade bra. Men Strasburg är en annan pitcher på bortaplan där han har en 2,33 ERA och har tillåtit bara fyra homeruns och sju walks på sex starter. Elfin har varit sistone en besvikelse, han har tillåtet 23 runs i sina sista 37 innings. Nats blivit shut out tre gånger under den senaste veckan, men i genomsnitt gör 10 plus-runs i sina sista fyra segrar.

 

CHI. WHITE SOX +1.5

CHI. WHITE SOX @ NY YANKEES | 8/28 | 1:05 

Det finns värde på White Sox med plus 1,5 runs, som har fortfarande underdog odds där, men tar nästan 60 procent av mina simuleringar. Hoppa på Sox, som är mycket bättre än genomsnittet när Carlos Rodon börjar.

 

BALTIMORE +1

TORONTO @ BALTIMORE | 8/28 | 1:05 CEST

Orioles offensiven har varit obefintligt den senaste veckan, men de står inför en av ligans värsta borta pitcher här. Sam Gaviglio har en bra 2,68 ERA i nio hemma starter, men en 8,36 ERA i nio borta starter. Samtidigt är Sam Hess bara 2-8, men hans två bästa starter hela säsongen ha kommit i Toronto, vilket han tillåter bara två runs i över 13 innings. Det inkluderar hans sista start på onsdag.

 

CHI. CUBS -1

NY METS @ CHI. CUBS | 8/28 | 2:05 CEST

Mets har vunnit Noah Syndergaards sista tre starter mot Cubs, däribland en mot Jon Lester. Men hans sista start mot dem var 2016. Lester har skakat av sig en dåligt spel och vann sina två sista starter, bara tillåtit en run kombinerat. Han mötte Mets den 3 juni och vann 2-0. Cubs bats har hetat till under deras sista fem matcher, gör i genomsnitt mer än sju runs per match.

 

LA ANGELS +1

COLORADO @ LA ANGELS | 8/28 | 4:07 CEST

Angels har förlorat åtta av nio, men min dator säger att detta vänder här. De bli vinst mer än hälften av mina simuleringar, så att få dem hemma som underdog är ett fantastiskt värde.

 

SAN FRANCISCO +1.5

ARIZONA @ SAN FRANCISCO | 8/28 | 4:15 CEST

Giants har vunnit tre av fyra och har en vinnande rekord när Chris Stratton börjar. Mina prognoser säger att det bli en flip coint för en San Francisco vinst, men Diamondbacks ML pris är inte något värde. Jag titta på San Fransisco plus runs – Giants vinner 60 procent av simuleringar med ML.

 

giphydeup0fkwsaal7vu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s