nattens #MLB ⚾31/08

vi avsluta baseball månad augusti med 2 spel, lycka till

CHI. CUBS 

CHI. CUBS @ ATLANTA | 8/31 | 1:35 

Detta är en one-game, rainout-makeup som kanske kan gynna Braves, hemmaplan. Speciellt med Mike Foltyniewicz pitching, som har varit light’s out i augusti. Men Cubs bats har vaknad till livet, i genomsnitt 5,9 Runs under den senaste veckan, och Mike Montgomery har haft framgång mot Atlanta. Monty är också mycket bättre borta från Wrigley, har en 2,96 ERA tillåtet borta. Dessa siffror ligger nära Foltyniewicz, vilket är tillräckligt bra till det här priset.

 

HOUSTON -1,5

LA ANGELS @ HOUSTON | 8/31 | 2:10 

Astros ser ut som World Series-favoriter en gång till, vunnit 8 av 10, inklusive ett sweep över dessa Angels den senaste helgen i LA.  Angels har förlorat 8 av 10 under tiden och ser ut som ett lag som kommer att kasta handduken 2018. Det kommer sannolikt inte hjälpa inför matchen motJustin Verlander. Verlanders produktion har tagit ett dipp sedan All-Star rasten, och han är en chockerande 2-6 hemma. Men han är också 4-0 mot Angels denna säsong, med en 1,61 ERA och 33 strikeouts i 28 innings. Angels starter Andrew Heaney är 0-5 med en 5,37 ERA i 12 borta startar.

deup0fkwsaal7vugiphy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s