nattens #MLB ticket⚾

St.Louis

St.LOUIS @ WASHINGTON | 9/06 | 1:05 CEST
Cardinals är 9-2 i Miles Mikolas tidigare 11 startar. Hans ERA är mer än en Run högre på borta än hemma, men det är fortfarande en Run bättre än Tanner Roark. Washington är 11-16, när Roarks starter. Cardinals är på 21-9 run över sina sista 30 matcher.


ÖVER 8,5

TAMPA BAY @ TORONTO | 9/06 | 1:07 CEST
Blue Jays starter Aaron Sanchez gick på DL för en höger hand kontusion och har haft blister problem i hela sin karriär. Vid hans återkomst tillät han 11 Runs i 8,1 innings. Tyler Glasnow i Rays, som kom till Tampa som en del av Chris Archer handeln, har ett ERA på två Run högre borta  än hemma.


Över 7,5

PHILADELPHIA @ MIAMI | 9/06 | 1:10 CEST
XFIP säger Nick Pivetta har väldigt otur, men jag känner siffrornar ibland ljuger. Pivetta har tillåtit 52 körningar över sina sista 82 innings och hans borta ERA är 5,19. Marlins 22-åriga höger Sandy Alcantara har varit ganska genomsnittligt på Triple-A, där han hade bara ett 2 till 1 strikeout-to-walk-förhållande.


UNDER 7

NY METS @ LA DODGERS | 9/06 | 1:35 CEST
Hyun-Jin Ryu har kastat bra i sina två sista startar och tillåter bara två Runs som varderade i hemma vinster mot Diamondbacks och Padres under Dodgers nuvarande 9-2 run. Sex av deras sista sju matcher har stannat under totalt. Zack Wheeler har tillåtit bara fem Runs mellan hans sista sju start och fem av dessa spel stannade under.


LA ANGELS

LA ANGELS @ TEXAS | 9/06 | 2:05 CEST
Bartolo Colon kan producera definitivt en överraskning, men jag skulle inte satsa på det. Förra gången ut tillåta han 3 homers, 10 Hits och 7 ER i fem innings av en förlust med 9-0 i Oakland.

 

deup0fkwsaal7vu

giphy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s