#MLB WILD CARD Chicago Cubs – Colorado Rockies 03 Oct 2018, 02:08

ohhhhhh, det gå icke, slut med semestern tycker jag, är för snålt för detta

 

COLORADO +120

COLORADO @ CHI. CUBS | 10/03 | 2:08 

Rockies dramatiska avslutning denna säsongen tog en liten smäll med en förlust mot Dodgers. För den tredje raka natten kommer de att vara i en annan stad som de möter 2016 World Series champs Chicago Cubs. Det i sig är en värde på Rockies, tillsammans med deras förmåga att slåss bra i svåra matcher. Cubs har dansat hela säsongen med problem på kullen kopplad med  en ostabilt bullpen. Rockies kommer att dra nytta av detta.

 

UNDER 7

COLORADO @ CHI. CUBS | 10/03 | 2:08

Cubs har stannat under i 11 av deras 14 senaste hemmaspel och de kommer att möta en av de bästa Under starters i baseball Kyle Freeland. Han stannade Under i 24 av sina 33 start, inklusive hans sista tre där han producerat en 1,83 ERA. Cubs starter Jon Lester har en ännu bättre ERA i sina sista tre (1,00). Lagen har kombinerat sex Under av sina åtta tidigare möten på WrigleyField.

deup0fkwsaal7vu

giphy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s