#MLB WildCard New York Yankees – Oakland Athletics 04 Oct 2018, 02:08

OAKLAND +1

OAKLAND @ NY YANKEES | 10/04 | 2:08 

Vilken Luis Severino kommer att dyka upp: Den som såg ostoppbart ut första halvan av säsongen, eller den som gick 5-6 med en 5,56 ERA efter All-Star-pausen? Severino mötte A´s den 5 september och brändes med sex Runs över 2,2 innings.  A´s varit bättre mot RHP hela säsongen, har ett bättre borta batting average (.262) än Yankees hemma (.260) och gjorde 17 fler Runs i ett färre spel i September, med ett batting average 29 poäng högre. A´s går på bullpen route vilket är knepigt att satsa för eller emot, men Oakland har en 3,37 non-starter ERA (nr 3 i MLB) och ett average allowed på bara .220 (nr 2). Big Underdog för mig, sen är jag lite hemma blind med, gogogo Oakland

DSC_0210

deup0fkwsaal7vu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s