BOSTON @ N.Y. YANKEES | 10/10 | 2:07 AM

BOSTON 

BOSTON @ NY YANKEES | 10/10 | 2:07 CEST

CC Sabathia har varit hit-or-miss mot Boston – en start som han tillåter ett Run över sju innings, men kastade inte mer än fyra innings i dom två andra starter. Han är en big-game pitcher , men Sox är helt enkelt mitt i en fantastisk säsong. Åt andra sidan, Rick Porcello 27 HRs den här säsongen, men i 23,1 innings mot Yankees tillåter han bara en HR och kastade en one-hitter. Han har blomstrat mot Yankees denna säsong, går 2-0 med en 2,31 ERA, han håller dem till ett .143 average. New Yorks offensiv är inte samma om det inte kan slå bollar över stängslen. 

giphydeup0fkwsaal7vu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s