LA DODGERS @ MILWAUKEE | 10/13 | 2:09 #NLCS ⚾

MILWAUKEE +1

LA DODGERS @ MILWAUKEE | 10/13 | 2:09 

Detta kommer att bli en bra serie – de två bästa HR lagen i NL, Los Angeles fantastiska starters mot Milwaukee’s top-tier bullpen, så hur skiljer man dessa två lag? September var Clayton Kershaws värsta månad (3,89 ERA i sex start). Gio Gonzalez värvades till Milwaukee i september och blomstrade med förändringen av landskapet, 3-0 med en 2,13 ERA och .157 average i fem startar. Dodgers krossade RHP hela säsongen men var bara .240 mot LHP, jämfört med Milwaukee’s .254. Hemma fördel och en full utvilad penn lyfter Brewers, särskilt med detta stora underdog pris.

giphydeup0fkwsaal7vu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s