LA DODGERS @ BOSTON | 10/24 | 2:09 #WorldSeries Game1⚾

BOSTON -1

LA DODGERS @ BOSTON | 10/24 | 2:09 CEST

Det är svårt att gå mot Clayton Kerhsaw, men det här handlar om att gå med Red Sox. Boston har en genomsnitt från 5,8 Runs per spel hemma och slog .282 hemma. Deras bats blev heta i postseason, speciellt mot LHP, man slog .284. Det är den motsatta trenden för Dodgers, som bara var .240 mot LHP hela säsongen och .207 i slutspelet. Chris Sale hade en 2.11 ERA hemma som batters träffade bara .202 mot honom hela säsongen. Ingen lineup är hårdare än Boston, särskilt hemma.

giphydeup0fkwsaal7vu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s