College Football #NCAAF resultat 2018/2019

efter en positivt MLB säsong så var det ett nöje att göra detta här, visst är det en hel del jobb bakom detta men det blev ja positivt det med, inte mycket folk som nappade men jag har vant mig att simma ensam, har inte drunknat en, sen tror jag att det skrämma lite pga mina antal spel per helg och det stora variansen mellan veckorna, det behövs en stor kassa att lägga allt det där men jag har sparad i några år och komma fortsätta att spara så att jag har glädje i framtiden med mina tokiga idéer och spel, tack för den säsongen 😄👌✌🏈

blev 515 spel över hela säsongen 274-227-10 +100u, inte illa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s