snart dags för pensioneringen 😁

nu har jag lagt bets en bra stund, lite flummig i början men juli 2015 satsade jag allvarligt och bokförde mina spel hos bettin.gs, och det varit en långsiktig plan, ingen förhastat ungdomlighet, tålamod och noggrannhet varit viktig för mig, och jag satsade på det jag älskade mest, det amerikanska topp 3 sporter, basket amerikansk fotboll och så klar bästa sporten i världen Baseball, och snart har det gått 5 år, 5 plus år, pfffff måste vara världens bästa long term spelare ( bara en vild gissning av mig, men jag kunde varit det) , japp så det kanske snart dags att gå i pension, för ingen bry sig längre om seriöst betting tror jag, sen när jag gick från att erbjuder mina tankar och spel för fri till får betalt försvann alla, utom mig som fick bra utdelning under alla dessa år, jag tackar för det och klappa mig själv lite på axeln, sen bli det svårt att sluta tror jag, vad ska man annars göra?? dricka öl titta på filmer och spela tv spel???? inte fel det heller 👌😊🏀🏈⚾

vi ses mvh Ronny

4 tankar på “snart dags för pensioneringen 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s