#NFL Sunday 17/10 #week6

dags igen, hoppas jag gjörde mina läxor denna gången 13 fina spel

söndagens freepick har jag med att erbjuder

Green Bay Packers @ Chicago Bears // Green Bay Packers -6

Bears chockade mig genom att vinna förra söndagen i Las Vegas, men det kan ha handlat mer om Raiders och Jon Gruden. Sedan Matt LaFleur tog över som Green Bay-tränare är man 4-0 SU & ATS i NFL mot Bears och vinna alltid med minst sju poäng. Jag förväntar mig att det fortsätter. Aaron Rodgers är 10-3 SU & ATS i sin karriär på Soldier Field.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s