#NFL sunday 21/11

hmmmm 11 matcher i protokollet denna söndag, lets go

söndagens #freepick

Pittsburgh Steelers @ Los Angeles Chargers Los Angeles Chargers -5,5

Steelers spela utan TJ Watt, Minkah Fitzpatrick och Joe Haden. Vi vet fortfarande inte om Ben Roethlisberger kommer att spela, även om det trendar som om han kommer att göra det.Big Ben hade viruset och Aaron Rodgers såg inte riktigt bra ut förra veckan när han kom tillbaka från COVID. Chargers pass-rusher Joey Bosa är i protokoll men har inte testat positivt och kan spela. Bolts har inte spelat bra på senare tid, men om Justin Herbert inte kan utnjutar detta Pittsburgh försvaret, ja då förtjänar LA att förlora.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s